Diagnosverktyg

Vad är ett diagnosverktyg?
Dagens ”moderna” bilar är alla utrustade med ett så kallat OBD system. On Board Diagnostic. Kortfattat ger detta möjlighet till att läsa ut felkoder och livedata ur bilens olika styrsystem. Felkoderna man kan få ut beror dels på om man läser dem ”generiskt” dvs enligt den standardiserade EOBD listan eller ”Tillverkarspecifikt” genom originalleverantörernas lista. Men det ger också möjlighet att utföra div. service och diagnosfunktioner såsom grundinställningar, adaptioner, programmeringar, återställningar osv.

Bredden på vad man kan göra bestäms del av verktyget, men även av bilens styrdon, och hur pass intelligenta dessa är. Vilket kan variera inte bara från årsmodell, utan från system till system. Så det är inte alltid självklart att man kan utföra samma funktioner på olika bilmodeller.

Därför är det viktigt att välja rätt diagnosverktyg för rätt arbete och behov.
MER ÄN BARA DIAGNOS
Vår totalambition är att inte bara förse våra kunder med det bredaste tänkbara diagnosutbudet, utan att vara någon man kan vända sig till för de flesta förekommande verktygsbehoven.
KONSTANT UTVECKLING
Vi följer ständigt utvecklingen inte bara av diagnos utan av fordonsbranschen i sin helhet. Vilka nya tekniker och verktyg kommer.vad kan dem göra? Vilka nya modeller kräver vad?
Rätt Verktyg
Vårt sortiment av verktyg från bla. Welzh ger våra kunder ett brett utbud av vardagsverktyg som alla verkstäder behöver, kamremssatser, lås och pressverktyg, avdragare och olika specialverktyg.
Vilket verktyg behöver ni?
Att välja rätt verktyg är inte alltid lätt. Utbudet är stort, och variationen är markant. Många verktyg lovar massor med funktioner, men har samtidigt många brister. Allt för ofta ser vi att billigare verktyg som lovar mycket bygger på ett dyrare verktyg i grunden. Man han helt enkelt tagit någon annans mjukvara och skapat en egen hårdvara, som kanske inte alltid är 100% kompatibel med mjukvaran.
Här har vi stor styrka då vi kontinuerligt testar utbudet på marknaden och lär oss brister och fördelar. Personlig konsultation med oss som experter är inte bara skillnaden mellan att köpa ett verktyg som inte fungerar, utan även att både optimera funktionerna för just ert behov och att inte köpa varken för stort eller för litet diagnosinstrument.
Diagnosverktyg
Personbilar
Diagnosverktyg för Personbilar
Tunga Fordon
Diagnosverktyg för Tunga Fordon
Motorcyklar
Diagnosverktyg för Motorcyklar
OEM Lösningar
OEM Lösningar till alla behov
Reparationer
Vi reparerar de diagnosverktyg vi säljer lokalt och har ofta möjlighet även till begagnade reservdelar.
Men vi åtar oss även ECU arbeten såsom utläsning av olika startspärr koder, kloning av ECU, chiptuning och olika modifieringar i mjukvaran.
Kontakta oss
Personlig Service
Vi erbjuder personlig support, Verkstadssupport.
BRED UTBUD
Vi har en bred sortiment av diagnosverktyg
GAranti
Garanti är en av våra absolut viktigaste produkter.
Nyheter
© Copyright Skantz Trading Co. Autel Sverige 2022
Org.nr: 559217-1655
heartusercartmenuchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram