JALTEST ETM

Elektronisk testmodul
Jaltest ETM är en kompletterande utrustning till Jaltest diagnosverktyg som gör det möjligt att kontrollera funktionen hos de olika elektroniska modulerna i kommersiella fordon.

Denna modul kan kontrollera komponenterna på ett isolerat sätt och upprätta kommunikation med dem, som om det vore en kontrollenhet, vilket bekräftar om dessa verkligen är skadade eller om felet tvärtom finns i tillhörande som t.ex ledningar, kontrollenhet osv.

Jaltest ETM-modul täcker ett stort antal elektroniska EBS-moduler (Wabco första, andra och tredje generationen, Knorr andra och tredje generationen eller Knorr trailer control modules), ABS/EBS induktiva hjulhastighetssensorer och sensorer för slitage av bromsbelägg.

EGENSKAPER

  • Den undviker felaktiga diagnostikuppgifter och byte av komponenter på grund av problem med ledningarna eller själva kontrollenheten.
  • Den utför noggrann och avancerad diagnostik av EBS-modulatorer i sin helhet.
  • Den utför ett EOL-test (End of Line) för att säkerställa att komponenterna fungerar korrekt.
  • Den ger täckning för kommersiella fordon, lastbilar, bussar, släpvagnar och lätta fordon samt för jordbruksmaskiner, byggmaskiner och fartyg.
© Copyright Skantz Trading Co. Autel Sverige 2022
Org.nr: 559217-1655
heartusercartmenuchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram