JALTEST INFO WEB

online-plattformen med all teknisk information om Jaltest

Jaltest INFO Web är en online-plattform som ger dig tillgång till molnet med teknisk information som finns i Jaltest.

  • Tillgång utan att du behöver ansluta till någon hårdvara.
  • Från vilken enhet som helst, var och när du vill.
  • Hundratusentals koder och system tillgängliga från din webbläsare.
  • Månads- eller årsabonnemang, beroende på dina behov.

ALL TEKNISK INFORMATION DU BEHÖVER, NU TILLGÄNGLIG MED ETT ENDA KLICK.

EXCEPTIONELL TÄCKNING
Teknisk information för alla typer av ECU:er och modeller av kommersiella fordon, jordbruksutrustning, specialutrustning, materialhanteringsutrustning och fartyg.
STÄNDIGT UPPDATERAD
För att erbjuda de nya bestämmelserna och generationerna av fordon och maskiner.
ENKEL ANVÄNDNING
Anpassad för alla typer av datorer, mobila enheter och surfplattor. Få tillgång till plattformen från vilken webbläsare som helst.
Guidad felsökning efter felkod
Jaltest INFO Web beskriver felkoderna och innehåller ytterligare hjälp för att reparera dem, t.ex. komponenter, kopplingsscheman etc., på samma sätt som Jaltest Diagnostics.
Den erbjuder också felsökningsguider efter felkoder, som är intuitiva och lätta att följa, vilket möjliggör en effektiv och bekväm reparation.
Utan dem skulle det vara extremt svårt att rensa alla felkoder som finns lagrade i minnet, på grund av logiken i de nuvarande styrenheterna.
Systemets tekniska data
Tillåtna värden för funktion och driftsområde som måste registreras av sensorer, magnetventiler och resten av de elektroniskt styrda elektriska komponenterna för att kontrollera deras tillstånd och byta ut dem vid behov. Och dessutom tusentals komponentbilder, deras placering och detaljer om stiften.
Interaktivt kopplingsschema
När du navigerar över kopplingsscheman markeras komponenterna och den tekniska informationen, inklusive relevanta dokument, tekniska data, kommentarer och plats, kan nås direkt.
Systemets driftdiagram
Att förstå hur de olika systemen fungerar kan vara en komplicerad uppgift. Jaltest Info Web innehåller diagram över pneumatiska, elektriska och bränsleledningar tillsammans med motsvarande tekniska värden, bilder, platser och mycket mer för att påskynda teknikerns arbete.
Underhålls service
Den här modulen tillhandahåller förebyggande underhålls service enligt fordonstillverkaren. Vanligtvis beroende på körsträcka och/eller motorens drifttimmar.
Teknisk data om fordonet
Tekniska data och specifikationer om fordonets mekaniska komponenter, t.ex. scheman för tillbehörsremmar och deras justering, stegvisa förfaranden för ventiljustering, olje- och kylvätskekvantiteter och åtdragningsmoment för flera komponenter, t.ex. cylinderhuvudet.
Felsökning efter symtom
Steg-för-steg-guider som gör det möjligt att diagnostisera och reparera fordonet baserat på de upptäckta symptomen, som kanske inte är direkt relaterade till den registrerade felkoden. Den här typen av guider uppdateras ständigt tack vare den dagliga erfarenheten hos Jaltest tekniska assistansavdelning.
Releases och procedur
Jaltest INFO Web innehåller dokument om verifierings- och inspektionsprocedur, förutom relevant information som gör det möjligt att lära och utbilda användarna av Jaltest INFO Web i de olika diagnostiska modellerna och systemen.
Guide vid utbyte av komponenter
Demontering, verifiering och installation av flera komponenter förklaras i stegvisa guider.
Reperations tid
För att förbättra ledningstiderna och verkstadens produktivitet innehåller Jaltest INFO Web ett register över de tider som rekommenderas av tillverkaren för de olika reparationsprocesserna och utbytet av komponenter.
© Copyright Skantz Trading Co. Autel Sverige 2022
Org.nr: 559217-1655
heartusercartmenuchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram