Jaltest logo

Diagnostik för marin

Jaltest Diagnostics breda expertis inom landfordon har gjort det möjligt för oss att framgångsrikt fortsätta att utforma ett komplett underhålls- och diagnostikverktyg för fartyg, jetskis, utombordsmotorer, inombordsmotorer och stationära motorer.

Det erbjuder fullständig täckning, inklusive nya, märken, modeller och system tre gånger om året, vilket garanterar en ständig uppdatering av dess kapacitet.

Mer än bara diagnostik

 • Felsökningsguide
 • Fordons / Systemteknisk Data
 • Kopplingsschema
 • Underhållsdata / Serviceinformation
 • Felsökningsprocedurer / Symtomfelsökning
 • Reparationstider
Letar du efter produkten? tryck på  knapparna
84
Märke
1499
Modeller
2861
TEKNISK DATA
2137
DIAGRAM
Programvara med enkel, intuitiv och visuell navigering
 • Visuell och intuitiv
 • Snabb installation och användning
 • Anpassningsbar
 • Allt i en enda skärm
 • Elegant design med ljusare färger
Robust och kompakt hårdvara som är lätt att transportera
Alla produkter i Jaltest-familjen är utformade för att uppfylla de strängaste kraven och behoven hos verkstadstekniker när det gäller vägassistans. De är också utformade och förberedda för att klara extrema arbets- och väderförhållanden.
JALTEST LINK V9
- Maximal anslutningshastighet
- Skydd för usb- och subd26-kontakter
- Robust elektronik och förbättrade kommunikationsmöjligheter
- Stötdämpning
- Kompakt och lätt
JALTEST Robust PC
- Windows 10 Pro
- Exklusiv design som förbättrar motståndskraften
- Robust elektronik och förbättrade kommunikationsmöjligheter
- MIL-STD 810G-certifierad
- Vätskebeständigt tangentbord/touchpad
Panasonic Toughpad FZ-G1
- Intel® Core™ i5-7300U
- Windows 10 Pro
- 10,1-tums pekskärm
- IP55-digitaliserare
- IP65 Vatten- och dammbeständig
- MIL-STD 810G-certifierad
- Upp till 11 timmars batteritid
ÖVRIGA MODULER
Jaltest Diagnostics innehåller ytterligare mjukvarukapacitet som gör verktyget till ett av de mest kompletta i branschen.
JALTEST GRP
Jaltest GRP är vår optimerade lösning för verkstadsförvaltning. Med den kan du dela kundinformation, fordonsdata, diagnostikrapporter, hantering av arbetsorder, reparationstider och mycket mer.
I-PARTS ASSIst
i-Parts Assist är ett guidat stöd online för utbyte och omprogrammering av komponenter av Cojali-märket i tre enkla steg.
JALTEST SAT
Med hjälp av den specialiserade modulen för tekniskt stöd kan du skicka frågor till vårt tekniska stödcenter från Jaltest Diagnostics-programvaran själv, när som helst och var som helst.
JALTEST ADAS-KALIBRERINGSUTRUSTNING
Programvaran Jaltest Diagnostics erbjuder kalibreringskapacitet för de olika ADAS-systemen i fordonet. För att slutföra denna process kan det vara nödvändigt att ha en panelram som den som finns i Jaltest Tools-katalogen.
JALTEST ETM
Med denna tilläggsmeny är det möjligt att isolera och kontrollera funktionen hos de elektroniska moduler och sensorer som är installerade i kommersiella fordon, t.ex. EBS-modulatorer, släpvagnskontrollmoduler, ABS/EBS induktiva hjulhastighetssensorer eller bromsbeläggsslitagesensorer.
JALTEST INFO WEB
Jaltest INFO-modulen är ett av de stora mervärden som ingår i Jaltests diagnostikverktyg. Den innehåller alla resurser som gör det möjligt för teknikern att gå längre än diagnostikprocessen tack vare den detaljerade tekniska informationen som finns tillgänglig, med bilder, piktogram, grafer, diagram och fotografier för att påskynda reparationen.
JALTEST SGW IVECO
Jaltest ger tillgång till skyddade fordon som är utrustade med SGW-säkerhetsmodul för att utföra avancerad diagnostik. Vår utrustning har godkänts som ett kompatibelt verktyg av Iveco och erbjuder enkel anslutning mellan användarens diagnostikverktyg och OEM-autentiseringsservrarna.
© Copyright Skantz Trading Co. Autel Sverige 2022
Org.nr: 559217-1655
heartusercartmenuchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram